Ateikit į Vilnius JS susitikimą

Vilnius JS logotipas
Lapkričio 20, Vilnius HUB vyks pirmasis Vilniaus JavaScript programuotojų susitikimas, pasidiskutavimas ir [nemokamos] picos/alaus paragavimas.

Jo metu aš papasakosiu apie pažadus (Promises/A ir Promises/A+ ribose), su kuo jie valgomi ir kaip jie padeda valdyti visokius asinchroniškai vykstančius dalykus beigi parodysiu keletą pavyzdžių su Q biblioteka.

Taip pat Vytautas Butkus papasakos apie modulinę, eventais paremtą vartotojo sąsajos architektūrą.

Užsiregistruokit ir ateikit.

3 Responses to “Ateikit į Vilnius JS susitikimą”

Komentarų RSS

Sveiki,
O labai didele beda jeigu ateisiu kaip zmogus su labai maza JS patirtimi? Nelabai kada teko susidurti su sia kalba, bet tiesiog butu idomu susipazinti ir paklausyti kas gero vyksta tarp jos programeriu.

Jeigu neateisi – tai ir neišmoksi :)

Būtinai ateik. Net jeigu nebūtinai viską suprasi – turėsi galimybę padiskutuoti apie tai ko nesupranti prie picos ir alaus. Turėsi galimybę susitikti su žmonėmis, kurie galbūt patars kokius resursus paskaityt.

Šiaip tai čia pirmas renginys toks, tai neaišku apskritai kokio lygio bus ir kiti atėję – aš ir pats nežinau kokio aš čia lygio ir galbūt mano tema per lengva, o gal ir per sudėtinga – tai vat todėl irgi ateik – tuo būdu galėsi ir man, ir organizatoriams atsiliepimų pateikt ir pagal tai bus galima kitus renginius geriau paruošti :)